7 مخلوط رژیمی با جو دو سر

(*7*)%name 7 مخلوط رژیمی با جو دو سر

ترکیبات عالی با جودوسر و شیر بادام

با جو دو سر چه چیزهای رژیمی میتوانم درست کنم؟

جو دوسر یکی از غذاهای رژیمی و زیاد مقوی هست، که بیشتر در وعده ی صبحانه سرو می شود. ترکیباتی با جو دو سر و شیر بادام سبب تنوع و خوشمزگی آن می شود که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم.

7 ترکیب خوشمزه با جو دو سر :

پخت غذاها و ترکیبات رژیمی با جو دو سر فوق العاده آسوده هستند. برای درست کردن صبحانه ای کاملا رژیمی و مقوی از شب قبل، به میزان مساوی جو دو سر و شیر بادام را با هم مخلوط کنید و در کاسه در دار شیشه ای یا پلاستیکی قرار بدهید.

اجازه بدهید تا صبح بماند و سپس به عنوان صبحانه ای مقوی میل کنید.

شیر بادام بدون شیرین

جو دو سر از پروتئین و فیبر بالایی بهره‌مند هست و به نوبه خود سبب سیر نگه داشتن تا مدت زیادی می شود.

شیر بادام یک منبع زیاد خوبی از کلسیم و ویتامین D و E هست. شما همچنین می توانید ماست و دانه های چیا یا کتان را به پایه دستور خود افزایش کنید، اگرچه ضروری نیست. که نه تنها برای غلیظ شدن و چسبناک شدن می شود، بلکه مواد مغذی بیشتری را به آن افزایش می کنند.

%name 7 مخلوط رژیمی با جو دو سر

ترکیب شیربادام با جو دوسر و لایه های میوه

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه ی خورش ترشه سماق مازندرانی

مخلوط کردن و لایه لایه قرار دادن مواد مختلف سبب می شود جو دوسر شما خوشمزه شود. در اینجا هفت ایده برای الهام گرفتن از شما آورده شده هست.

آجیل و دانه های ترد

در حالی که بافت خامه ای جو دوسر شبانه بخشی از جذابیت آنهاست، گاهی اوقات شما یک کرانچ گوناگون می خواهید. آن ها را شب افزایش نکنید چون تنها خیس خورند و نرم می شوند. بنابراین صبح، یک مشت مغز گردوی آمریکایی، مغز تخم کدو، ورقه های نارگیل، گرانولا یا هر ماده ترد دیگری را که به شما بافت و طعم بیشتری می بخشد، بریزید.

%name 7 مخلوط رژیمی با جو دو سر

افزایش کردن مغزیجات به شیر بادام و جو دوسر

میوه های خوش طعم

مطمئناً می توانید جو دوسر شبانه خود را با مشتی بلوبری مخلوط کنید و سیر شوید. همچنین می توانید از مواد دیگری استفاده کنید و طعم های گوناگون و جدیدی را به آن ببخشید. مثلا (آناناس و نارگیل خرد شده)، (چند قاشق پنیر خامه ای به همراه انواع توت ها) و یا (موز و آناناس و توت فرنگی).

%name 7 مخلوط رژیمی با جو دو سر

می توانید از میوه ها برای خوشمزه شدن جو دو سر و شیر بادام استفاده کنید

بیشتر بخوانید:  5 روش طرز تهیه غذای رژیمی با بادمجان

شکلات

بعضی از صبح ها ممکن هست بخواهید انرژی خود را بیشتر کنید. سعی کنید در شیر بادام شکلات استفاده کنید، به این صورت که مغز بادام را با آب جوش و شکلات شیرین شده مخلوط کنید و به آن قند افزایش نکنید. می توانید آن را با عصاره نعناع یا کره بادام زمینی مخلوط کنید تا حجم بیشتری پیدا کند. اگر می خواهید چند قطعه شکلات روی آن بریزید البته ما این را پیشنهاد نمی کنیم.

%name 7 مخلوط رژیمی با جو دو سر

از شیر بادام شکلاتی برای انرژی بیشتر استفاده کنید

ادویه ها

آیا می خواهید کل مشخصه‌ها طعم را تحول دهید؟ کابینت ادویه شما الهام بخش خوبی هست. دارچین، هل، چای ماسالا و جوز هندی با جو دو سر خوش طعم هستند. می توانید به مقدار خیلی کم زنجبیل یا رزماری را امتحان کنید.

پودر پروتئین

یکی از نکات جالب در مورد جو دوسر خیس خورده با شیربادام میزان دلچسب و سالم بودن آن هست. حتی می توانید خواص آنها را بیشتر کنید. به این صورت که مقداری پودر پروتئین برای تقویت افزایش کنید که همچنین سبب می شود حس سیری طولانی تر داشته باشید. برای انرژی بیشتر، می توانید پودر ماکا یا حتی یک اسپرسو افزایش کنید.

%name 7 مخلوط رژیمی با جو دو سر

افزایش کردن پودر پروتئین سبب مقوی شدن و سیری بیشتر می شود

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه استیک (یا مرغ) فاجیتاس

میوه های فصلی

یک راه آسان برای کوفته نشدن از جو دوسر شما این هست که به بازار محلی خود مراجعه کنید تا ببینید چه چیزی در معرض هست. این می تواند به معنای افزودن چیزی از انجیر تازه و زردآلو در اواخر بهار به سیب در پاییز باشد. در تعطیلات و روزهای خاص می توانید طعم و مواد آن را تحول بدهید. برای ولنتاین، عصاره گلاب افزایش کنید. برای شکرگذاری، مقداری پوره کدو تنبل و ادویه جات را افزایش کنید و مخلوط کنید و … .

ترکیب خصوصی شما

این ها یک سری از ترکیبات هستند و شما می توانید از هر ترکیبی برای این مخلوط استفاده کنید و از خوردن آن ها لذت ببرید. حتی می توانید ترکیبات را امتحان کنید و از هر کدام که دوست دارید استفاده کنید. مثلا نارگیل و شکلات و یا کره بادام زمینی با انواع توت ها می توانند ترکیب خوبی باشند.

 

منبع: بیتوته

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه انواع غذا با گوجه

طرز تهیه انواع غذا با گوجه فرنگی طرز تهیه 8 نوع غذا با گوجه، از …